Saturday, September 2, 2017

Cooking Gas Delivery in Penang Island (Pulau Pinang)

Gas Habis? Mujur Gas Tok Wan Boleh Hantarkan 

Assalamualaikum... Delivery gas ke rumah di Penang.Mujurlah Gas Tok Wan menyediakan khidmat Penghantaran Gas Memasak ke rumah kediaman dan premis di Pulau Pinang. Pernah tak terjadi tengah rancak masak tiba2 gas habis?Kalau ada tong gas yg spare kira ada talian hayat la kan?Kalau xde camno?Kenalah call org gas minta hantarkan pastu kenalah tunggu..tergendala segala keje2 memasak.Kalau ada yang baru pindah rumah mesti xtau kat mana nk beli tong gas atau nak order gas. Hari ni saya kongsikan salah satu perkidmatan penghantaran gas ke rumah kediaman atau ke kedai di Pulau Pinang. Kawasan penghantaran GAS TOK WAN ialah: 

  1. Sungai Nibong 
  2. Sungai Nibong (kecil)  
  3. Pantai Jerejak 
  4. Bukit Jambul 
  5. Bayan Baru (kawasan sekitar Jalan Mahsuri sahaja)
  6. Kampung Jawa 
  7. Sungai Dua  
  8. Taman Pekaka 
  9. Taman Lip Sin 
  10. USM 

penghantaran gas memasak di sungai nibong, pulau pinang

Kalau ada student/lecturer USM yg baru pindah dan xtau nk order gas kat mana? Boleh calling Gas Tok Wan



Thursday, September 1, 2016

Kawasan Penghantaran Gas Memasak

Kawasan penghantaran di Pulau Pinang oleh Gas TokWan:-

- Sungai Nibong Besar
- Sungai Nibong Kecil
- Pantai Jerejak
- Kampung Jawa
- Sungai Dua
- Bukit Jambul
- Taman Pekaka
- Taman Lip Sin
- Bayan Baru (kawasan sekitar Jalan Mahsuri sahaja)
- USM


penghantaran gas memasak, cooking gas delivery, gas memasak, gas pulau pinang, gas sungai nibong, order gas memasak, order gas online

Monday, August 29, 2016

Cooking Gas Delivery Area

Gas TokWan Delivery area in Penang Island:-

- Sungai Nibong Besar
- Sungai Nibong Kecil
- Pantai Jerejak
- Kampung Jawa
- Sungai Dua
- Bukit Jambul
- Taman Pekaka
- Taman Lip Sin
- Bayan Baru (kawasan sekitar Jalan Mahsuri sahaja)
- USM